Dårlig Kredit Bil Lån

Hvis du mener, at satsen er stadig for dyrt, kan du prøve at ansøge om en i din egen bank. Selvom mange finansielle institutioner begrænser antallet af gange, de låner penge, overvejer de ofte at have flere ansøgninger på kort tid en indikator for risikabel adfærd – hvilket er grunden til, at virksomheden i de fleste tilfælde ofte vil kontrollere din kreditrapport og kreditscore, før de tilbyder et lån. I tilfælde af dårlige kredit låntagere, dog kan de seneste stigninger i renten have en effekt på, om den bank, hvor du anvender, vil endda tænke på dit lån. Det samme råd kan gælde med hensyn til dårlig kredit bil lån.

Hvis du har stor kredit – eller i det mindste god kredit (mere end 620 angiver fremragende kredit og en årlig disponibel indkomst på mindst $ 45.000-og en rimelig gæld-til-indkomst-forholdet på 50% eller mindre) – du kan blive avancerede til forsiden af linjen som den primære låntager, selvom du har haft en smule problemer med din kredit i den seneste tid. Kort sagt, alles prioriteter er forskellige, og evnen til at genetablere din gode kredit kan være vigtigere for dig end den blå skive øverst på den nye bil note.

De ved, at bilindustrien oplever en stor krise på grund af landets dårlige økonomi, men faktisk oplever de finansielle institutioner intet af det. Fordi denne dårlige økonomi påvirker alle dem udlån personlige lån, som vi tager ud i disse dage, er institutioner stramme deres bælter og forsøger at smitte af det nye lån origination linjer. Mens disse er på den ene side, bilforhandlere selv lider, da de er ved at miste penge og holde op stop betalinger af nye lån.

Et af de effektive skridt, som de fleste af os kan tage som forbrugere, er at forske i vores finansielle institutioner og afveje fordele og ulemper ved, at deres rentesatser kan være. Mens en rente ikke kan være den vigtigste faktor at overveje, når du tager et lån, dette er også en af de vigtigste faktorer, der i nogle tilfælde vil afgøre, om dit lån er godkendt.

Rentesatser: Rentesatser er de rentesatser, hvor penge er lånt i en længere periode. Det er klart, at jo mindre denne rente er, jo bedre for låntageren med hensyn til tilbagebetaling.

Banker og kreditforeninger: Mange traditionelle banker tilbyder ikke nogen gode tilbud lige nu på grund af de problemer, de har med alle de lån, de er nødt til at sikre at erstatte realkreditlån og refinansiering misligholdelser, der er begyndt at stige. Hvis du har god kredit og en højere årlig disponibel indkomst, nogle gange kan du få de lån, der tilbydes til disse satser fra de traditionelle banker. Men hvis du ikke har god kredit, kan du nødt til at se på private banker eller alternative udlån institutioner, der er villige til at låne disse penge.

Forhandlere: Forhandlere har også et par finansieringsmuligheder for deres kunder, men igen har mange af dem problemer med at udvide kreditlinjer til folk på nuværende tidspunkt. Hvis din kredit ikke er så stor, kan din bedste løsning være at vælge mellem billån, der tilbydes fra forhandlere. Mange af disse virksomheder tilbyder lån, der kan købes hos deres egne forhandlere, men med alle de høje renter, kan du shoppe rundt, før du tager ud, at finansieringen for at finde den bedst mulige aftale.

Online långivere: På dette punkt, online långivere er virkelig i høj efterspørgsel. Der er nogle, der kan endda godkende lån på få sekunder til meget konkurrencedygtige priser. Du kan endda få disse lån godkendt uden en kredit check. Takket være de fremskridt inden for teknologi, er mange långivere tager deres tjenester online nu. Du kan også tage dig tid til forskning långivere på internettet for at se, hvad de har at tilbyde, og hvis de godkender lån, hvordan kan du gå om at få dem betalt tilbage.

Skriv kommentar