De bedste lydbøger nogensinde

Du finder de bedste gratis lydbøger, uanset om du ønsker at starte en ny karriere, udvide din eksisterende, forbedre dine marketingteknikker eller bare vil være en bedre forælder. Hvem elsker ikke gode bøger? Nogle gange vælger vi at læse en bog på grund af forskellige årsager. De kan være så sjovt, at vi ønsker at dele dem med andre eller bare give dem videre til vores venner. Uanset hvorfor vi vælger litteratur, kan vi alle blive enige om, at der er nogle store litteratur.

Hvor kan du finde de bedste lydbøger? Selvom du kan søge på din foretrukne søgemaskine efter “bedste lydbøger”, vil den sandsynligvis kun returnere en håndfuld resultater. Du vil måske udvide din søgning lidt. Bed dine venner og familie om at fortælle dig, hvor de får deres lydbøger fra.

Selv med din bedste ven, kan du komme med forskellige lister, og du bliver nødt til at gå igennem dem alle for at finde den rigtige lydbog. Nogle lydbøger er måske aldrig blevet fortalt, så de bedste lydbøger kan være forskellige for alle, der lytter til dem. Lydbøger, der bedst fortælles af forfatteren, er nogle af de bedste. Det kan være lettere at finde en bog, der allerede er fortalt, men hvis fortælleren elsker bogen, er der store chancer for, at de vil elske at fortælle den næste bog i serien.

John Davenport er en berømt fortæller, der er kendt for sine stadigt skiftende historier. Hans første roman blev lavet til en animeret film og blev derefter en tv-serie. Så kom en samling, der omfattede femten fantastiske bøger. Hans nyeste bog, The Forever Changes, udforsker, hvad det betyder for dit sind at blive permanent forvandlet. Det er en fascinerende læse, der vil ændre den måde, du ser på verden i dag. Det bedste er, at Davenport har givet interviews om den rejse, han tog, og det budskab, han håber, at han vil formidle gennem sine fortællinger. Disse samtaler er virkelig bemærkelsesværdige.

Sir Arthur Conan Doyle er den sidste af vores top ti lydbøger. Han er forfatter til Sherlock Holmes serien. Selvom Doyle faktisk ikke skrev de historier, der gjorde ham til en stor historiefortæller, er der mange historier, der har gjort Doyles fans meget glade. Han fortæller sin historie om en smuk djævel, og hans mislykkede forsøg på at komme tilbage til Mary i The Adventure of the Devil’s Foot. Han fortæller historien om gnier tilbagevenden til England i 1690, et år før det rent faktisk skete.

Denne liste ville ikke være komplet uden DaVinci-koden. Det er en anden stor lydbog. Det beskæftiger sig ikke direkte med Mary Watson, men det er en charmerende og sjov bog. Historien er centreret om emira, en prinsesse fra vindene, der kastes ind i et kloster efter at have talt imod sin fars styre. For at redde sit eget liv er hun tvunget til at opgive sin kristne tro og sit gode navn. Men hun skal fortsætte sit liv og søge den mand, der engang bragte hende lykke.