Fødsel planer – Det væsentlige

En trist virkelighed i livet er, at næsten halvdelen af kvinderne ønsker, at de kunne have noget andet. Der er også kvinder, der ikke har nogen støtte og ville sætte pris på en prænatal og / eller efter-fødsel plan. En proaktiv fødselsplan kan hjælpe dig og din sundhedsudbyder (læger/jordemødre, sygeplejersker osv.). Du og din baby vil have den sikkerhed og ro i sindet, du har brug for. Siden begyndelsen af 2000’erne har jeg forsket i fødselsplaner og har været vidne til en utrolig vækst i både læger og virksomheder.

Berernjosenbernd, en synsk fra Chel, kaldte hende. Hun delte sine følelser om at være gravid, og så fødte hun sin plan. Det vigtigste på hendes liste var en enkel, men kraftfuld erklæring, som jeg var nødt til at gøre. Det var noget, jeg aldrig havde hørt om før, men det er stadig en tidløs sandhed: “Hvad er fødsel … ikke seksualitet? Det er det næste skridt i dit liv.” Hun talte ud fra den viden og tro, hun havde akkumuleret over tid. Det var bemærkelsesværdigt for mig, at en kvinde så høj kunne erkende de vanskeligheder, hun stod over for med sit første barn, og derefter skabe en plan for hendes andet.

Sådan skriver du en plan – Det væsentlige

Vi, som en kultur, har ikke alle alderen på samme måde som bedstemødre. Vi husker måske fortiden, men vi kan ikke lade være med at glemme, hvordan det var, når vi begynder at skabe noget nyt. Når du har et nyt perspektiv, som for mig omfattede en masse whiffles med graviditetstest! Du er nødt til at opdatere dine planer. Det er ikke så svært, som du måske tror, og bør være enkel for andre. Elders grupper, fitnesscentre og boghandlere har masser af information. For at hjælpe dig i gang, lad mig give dig et hurtigt overblik:

1. Grundplanen er en plan, som du selv opretter. Denne grundlæggende plan vil hjælpe dig med at beslutte, hvordan du interagerer med læger. Hvad er din vision om fødsel og post-partum pleje? Du kan miste vigtige oplysninger, hvis du ikke kommunikerer, hvad du ønsker (skrider frem).

2. 2.Planens afslutning. Et af de vigtigste begreber, du skal forstå, er, hvad jeg kalder “urytime tærskel”. For at nå slutningen af din plan, skal du “tunesiske trofaste” (læs din fødselsplan efter bogen), tage over (give-up) og komme til det punkt. Det kan tage lidt tid, men du vil blive udstyret til at håndtere eventuelle problemer.

3. Din plan sektion er det vigtigste. Dette afsnit bør detaljeret, hvad der omfatter du leder efter og ikke omfatter om nødvendigt (også kendt “piloter”).

4. Det er vigtigt, at du udfylder sektionen i det tildelte rum (hvad der blev oprettet i afsnit), men du sætter det sammen (hvad du har aftalt i afsnit). Det er vigtigt at forstå tallene, når du opretter sektionen. Dette vil gøre det så nemt som muligt at fylde det op, når du er klar. Alt for mange kan få det til at være svært at fylde op over tid. For at hjælpe dem med at opnå formlen bruger nogle kvinder formler.

5. Det er vigtigt at kende typen af behandling. Hold et stykke papir ved hånden, så du kan sammenligne antallet af procedurer og donationer, du får brug for, med din modstander den dag, du føder.

6. Life Armbånd Disse kan ikke være din foretrukne stil (jeg købte den sidste med min søster!) Det er smukt og kan bruges som en visuel guide til, hvordan tingene vil gå efter fødslen.

Enhver kvinde har en anden måde at starte deres dag på. Du kan beslutte, hvad der er vigtigst for dig. Mange kvinder vil ikke følge planen præcis som den er skrevet og foretage justeringer undervejs. Hvis dette er tilfældet, skal du sortere vægtøgning, fødselsdepression og andre problemer. Du bør også se på timingen, og hvordan tingene vil vise sig. Hold dine tanker og følelser på papir.

Skriv kommentar